Rodi

Genieten van de winterzon in Portugal

REGIO - De Algarve is gelegen in het zuiden van Portugal en beschikt over een bijzondere combinatie van zonovergoten stranden, prachtige rode rotsformaties, intieme baaien en een prachtig achterland. Monte Gordo is één van de badplaatsen gelegen op enkele kilometers van de Spaanse grens. Op de boulevard is het altijd gezellig druk, maar de rustzoekers komen hier ook volledig aan hun trekken.

Casablanca Inn****


De echte Portugese sfeer proeven, is mogelijk in de badplaats Monte Gordo, de smalle straatjes met kleine winkeltjes en de gezellige (vis)restaurants. Casablanca Inn ligt op 200 meter van het strand en de boulevard is ook eenvoudig te bereiken. Het hotel beschikt over een verwarmd overdekt zwembad. Luchthaven Faro ligt op ca. 50 km afstand.
Lezersarrangement:
Retourvlucht naar Faro, retourtransfer luchthaven - hotel, Nederlands sprekende reisleiding, verblijf in Casablanca op basis van volpension: ontbijtbuffer, 3-gangen lunch en 3-gangen diner. Speciaal voor onze lezers: halve dag excursie naar het vissersplaatsje Taviro en een halve dagexcursie Faro naar een olijfolie boerderij o.l.v. een Nederlands sprekende hostess. Vertrek van november 2018 t/m 12 mei 2019. Boeken voor 17 november 2018. Prijzen zijn op basis van twee personen.


8 dagen v.a. € 299,- p.p.


Meer informatie en boeken:
www.kras.nl/LR83266 of bel 088-0885886 (lokaal tarief) o.v.v. reisnummer LR83266.

Artikel geplaatst op zondag 04 november 2018 - 08:15

Foto's