Rodi

Helder Carwash
‘De plek voor was- en schoonmaakplezier’

Helder Carwash. ( Foto: Rodi Media)

LISSE – Persoonlijke aandacht voor hun klanten is heel belangrijk bij Helder Carwash in Lisse. Het geven van uitgebreide informatie over de wasprogramma’s, de auto vooraf inspecteren en het netjes wegwerken van de antennes zijn normale zaken bij Helder Carwash. Maar ook het extra controleren of de velgen van de auto goed schoon zijn, een praatje met de bestuurder van de auto en een snoepje voor eventuele kinderen in de auto zorgen ervoor dat de klant zich hier snel thuis voelt.


Het ondernemen zit eigenaar Remco Mijnhardt in het bloed. Na vroeger een koeriersbedrijf te hebben gehad, vond hij enkele jaren geleden een nieuwe uitdaging in de start van Helder Carwash. Mijnhardt: “Wij werken met de modernste schoonmaakapparatuur om de auto’s veilig en krasvrij te kunnen wassen. Aangezien de auto door twee wasmachines gaan worden ze eigenlijk twee keer gewassen en krijgen ze twee waxlagen. Vervolgens krijgen de auto’s een polishlaag en trekken zemen de laatste restjes water van de auto’s nadat de auto eerst is droog geblazen. Wij raden onze klanten deze polishlaag altijd aan omdat dit een extra beschermlaag geeft tegen invloeden van buitenaf zoals opspattend regenwater of vogelpoep.

Gelijk aan de beurt


Daarbij vinden wij ook de snelheid van wassen belangrijk. Met een capaciteit van zo’n 90 gewassen auto’s per uur zijn onze klanten dikwijls gelijk aan de beurt en is hun auto binnen vier minuten gewassen. Tevens vinden wij ook duurzaamheid van groot belang. Zo wassen wij met biologisch afbreekbare shampoos en wordt het gebruikte water weer opgevangen en gerecycled, zodat er niets in het grondwater terecht komt. Daarnaast hebben wij de service dat onze klanten na het wassen van hun auto gratis gebruik mogen maken van ons overdekt stofzuigerplein. Dit plein heeft 16 stofzuigerplekken die aan iedere kant een slang hebben zitten zodat men geen rare capriolen hoeft uit te halen om de auto te stofzuigen. Verder hangen op deze plekken ook automaten met cockpitdoekjes en ramendoekjes en kan men hier de autobanden weer goed op spanning te brengen.”

Helder Waspas


Helder Carwash kent ook de Helder Waspas. Met deze pas kan de klant gebruik maken van interessante kortingen en de auto laten wassen zonder contant geld op zak te hebben. Ook kan men met meerdere auto’s gebruik maken van dezelfde waspas en de pas gebruiken om door de waspasfolder met aanbiedingen te bladeren. Het registeren en opladen van een waspas kan via de website van Helder Carwash. Afsluitend zegt Mijnhardt: “Wij doen er dus alles aan om het wassen van de auto zo leuk en zo efficiënt mogelijk te maken voor onze klanten en kunnen onze Carwash dan ook met recht de plek voor was- en schoonmaakplezier voor auto’s uit de hele regio noemen.” Helder Carwash, Heerweg 15A Lisse. Mail: info@heldercarwash.nl en website: www.heldercarwash.nl Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur. Op zon- en feestdagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Artikel geplaatst op donderdag 01 februari 2018 - 15:18